România plătește bir la Organizația Mondială a Sănătății. 21 de milioane de euro pentru consultanță

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Celebrul PNRR, care, atenție, jumătate sunt împrumuturi, va fi cheltuit, în mare parte, pe consultanță și asistență tehnică. Organizația Mondială a Sănătății își va lua și ea tributul, primind peste 21 de milioane de euro pentru nimic, atâta timp cât în contract este prevăzut că OMS va subcontracta servicii și expertiză externă. Lucruri pe care le puteau face și armatele de experți în PNRR, angajați anul acesta pe la toate ministerele.

La modul ticălos în care a fost conceput Planul Național de Redresare și Reziliență, sumele alocate pentru consultanță și asistență tehnică aproape le depășesc pe cele pentru investiții. În ce privește componenta Sănătate din PNRR, pentru realizarea reformelor, Ministerul Sănătății a decis să încheie un contract cu OMS, în valoare totală de peste 21 de milioane de euro. Pentru acești bani, OMS va putea subcontracta servicii și expertiză externă, așa, în stil românesc.

Citiți mai mult pe site-ul Național.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top