Românii continuă să moară subit din cauza infarctelor: directorul Claudiu Bejan, găsit mort într-o cameră de hotel din Constanța după un infarct

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Un angajat guvernamental, Claudiu Bejan, director la Secretariatul General al Guvernului, a fost găsit joi mort într-o cameră de hotel din Constanța, transmite Antena 3, citată de Știri pe Surse. E vorba despre un hotel de pe bulevardul Mamaia, cel mai probabil Hotelul Megalos, potrivit Replica Online.

Din primele informații, acesta a fost găsit mort, joi, pe la ora 12:20, în baia camerei pe care o închiriase, potrivit unor surse judiciare. Aceleași surse au precizat că Claudiu Bejan ar fi murit în urma unui infarct. O anchetă a fost inițiată pentru stabilirea cauzelor decesului.

Oficialul lucra în corpul de control al Guvernului și fusese anterior director la Administrația Națională a Penitenciarelor, precum și ex-consilier al ex-ministrului Justiției, Ana Birchall.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top