Distopie: Premierul Florin Cîțu (PNL) dorește să-i lase pe români doar cu buletinul în restaurante

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Florin Cîțu a oferit detalii despre modul în care autoritățile vor ține sub control campania de vaccinare a oamenilor și despre cum se va desfășura vara.

Diferența dintre persoanele vaccinate de cele nevaccinate se poate face pe baza CNP-ului, a spus premierul Florin Cîțu.  Acesta a mai adăugat că este posibil să fie dezvoltate aplicații prin care se poate verifica dacă cineva este vaccinat.  Afirmațiile au fost făcute în contextul în care autoritățile pregătesc o serie de măsuri de relaxare după ce numărul infectărilor cu COVID-19 a scăzut simțitor.

„Deocamdată, este o propunere pe care o discutăm în Comitetul interministerial. Vom avea soluțiile la INSP. S-ar putea să existe aplicații… Mai simplu spus, se poate verifica dacă o persoană este vaccinată în aplicațiile pe care le avem cu un simplu CNP. Deci, se poate verifica foarte ușor!”, a spus premierul Florin Cîțu.

„Ne gândim să facem lucrurile mult mai simplu. Avem timp până la 1 iunie să găsim soluții. Întâi să vedem care va fi forma pe care o vom avea acceptată în Comitetul interministerial pentru a redeschide restaurantele”, a precizat premierul, după întâlnirea cu reprezentanții industriei HORECA, scrie 60m.ro.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top