”Românii inconștienți care nu se vaccinează”: O nouă imensă minciună a autorităților?

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


De ce în România Covid 19 face cele mai multe victime de pe mapamond? Răspunsul e deja standardizat la nivelul autorităților, al presei de casă și al influencerilor: pentru că românii sunt inconștienți și nu se vaccinează. Explicațiile merg mai departe, sugerîndu-se că de vină e nivelul scăzut al IQ-ului românesc, relevat și de testele PISA, una peste alta, dacă poporul e prost, ce poți să-i faci? Bine cu forța? Ar fi un argument. Dar dacă lucrurile, în realitate, nu ar sta cîtuși de puțin astfel și avem de a face, din nou, cu o imensă minciună de nivel înalt?

M-am numărat de-a lungul anilor printre ziariștii care au atacat cel mai des și mai dur una dintre cele mai mari minciuni ale națiunii, întreținute de amar de vreme de la vîrful statului: numărul real al românilor.

Cine a fost atent, a observat o bizarerie de proporții: în timp ce specialiștii atrag atenția permanent asupra unui pericol major de după căderea comunismului, demografia negativă, care ar putea face România să dispară în cîteva decenii, populația cu drept de vot crește vertiginos, în datele AEP. Conform acestora, luînd în calcul și tinerii sub 18 ani, populația ar trebui să fie în jur de 24 de milioane de români, adică demografie pozitivă, în pofida avertismentelor specialiștilor.

Citește mai mult pe site-ul inPolitics.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top