Românii merg în Federația Rusă și se vaccinează cu Sputnik-V. Pachetul turistic lansat de o agenție

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Deși vaccinul rusesc Sputnik-V nu a fost încă autorizat în UE, se pare că există români care vor să plece în Rusia pentru a fi imunizați cu acest ser.

O agenție din Republica Moldova a lansat un pachet turistic pentru cei care vor să se vaccineze în Rusia cu serul Sputnik-V. Pachetul costă 1.200 de euro de persoană și include două călătorii în Rusia, de câte două zile fiecare, timp în care doritorii se pot vaccina împotriva coronavirusului cu Sputnik-V, scrie ProTv.ro. Inocularea se poate face în Moscova sau în Sankt Petersburg. Deși serul nu este autorizat în UE, există și români care vor să fie imunizați cu acest ser. Printre cei interesați este și un tânăr din Oradea, care au plătit un avans și așteaptă să obțină viza.

„Am ales ideea de a mă vaccina tocmai pentru că a venit cu un bonus, prioritara este plecarea, dacă mă și vaccinez cu atât mai bine. Nu sunt speriat din punctul ăsta de vedere.”, a explicat Sorin Sorocan, în vârstă de 29 de ani.

Câți români s-au vaccinat cu Sputnik-V

Potrivit reprezentanților agenției, în mai puțin de o lună, șase români ar fi primit serul Sputnik-V, alături de alți cetățeni străini, printre care greci, germani, britanici și bulgari.

“Rusia este închisă pentru toți în afară de acest tur. Este închisă pentru turism, pentru absolut toate categoriile. Avem un acord special pentru acest tur.”, a declarat Ion Curmei, directorul unei companii turistice, potrivit DC News.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top