Ruinele Taberei Năvodari, închiriate la preţ exorbitant. Locul vacanţelor copilăriei a ajuns un mic oraş părăsit

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Tabăra de Copii din Năvodari, altădată cel mai vestit loc de distracţie pentru cei mici de pe litoral, a ajuns o ruină. Din spaţiile de cazare s-au desprins bucăţi de tencuială, iar bălăriile au crescut în voie peste tot. În urmă cu câţiva ani aici au venit ultimii copii în vacanţă. Cu toate acestea, SIND România, care deţine în proprietate tabăra, a scos la închiriere căsuţe de vacanţă, în care n-a investit nimic, la preţuri exorbitante.

Epopeea Taberei de Copii de la Năvodari nu s-a încheiat nici după 30 de ani de lupte în instanţă. În prezent, tot activul este deţinut de SIND România (societatea hotelieră a confederaţiilor sindicale din ţară), deşi cei din conducere recunosc faptul că nu au reuşit încă să intabuleze spaţiile, iar terenul este dat în folosinţă pe perioadă nedeterminată. Acesta este şi motivul pentru care totul arată ca un mic oraş părăsit.

Cu toate acestea, cei de la Sindicate închiriază mai multe căsuţe de vacanţă la preţuri exorbitante.

Citește mai mult pe site-ul Adevărul.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top