Salariat al Carierei Jilț Nord, mort în urma unui infarct la serviciu, avea doar 45 de ani. Era vaccinat experimental împotriva Covid-19?

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Un bărbat din Samarinești a murit la serviciu, după ce a suferit un infarct. Acesta era angajat al Carierei Jilț Nord: ”Evenimentul s-a petrecut în Cariera Jilț Nord, pe traseul Transportorului cu bandă T 142, chiar sub stația de întoarcere a T 142”, a comunicat ITM Gorj, care cercetează acum acest caz.

IPJ Gorj:La data de 9 noiembrie a.c., Secția 3 Poliție Rurală Motru a fost sesizată prin apelul unic de urgență, cu privire la faptul că unui bărbat aflat în timpul serviciului i s-a făcut rău și este inconștient.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că un bărbat de 45 de ani, din comuna Samarinești, în timp ce se afla la serviciu, la o carieră minieră din localitatea Mătăsari, i s-a făcut rău, fiind în stare de inconștiență.

Citiți mai mult pe site-ul Gorjeanul.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top