Sanda Ladoşi, mesaj tranşant despre vaccinare: Seamănă mai mult a otrăvire. Dacă citeşti prospectul o iei la goană (Video)

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Sanda Ladoşi a făcut apel la conştientizare privind riscurile vaccinării anti-COVID-19 despre care spune că este o campanie „compulsorie pentru un concediu, pentru un spectacol, pentru un retaurant, nidecum pentru sănătate că dacă citeşti prospectul o cam iei la goană”.

Artista s-a declarat împotriva campaniei de vaccinare anti-COVID-19 pe care o declară nesigură mai ales pentru copii. Ea a lansat şi un apel către români să se informeze bine înainte să ia această decizie.

„Vaccinare compulsorie, asta trăim acum. Pentru un concediu, pentru restaurant, pentru un spectacol. Înseamnă că lumea a înnebunit cu totul! Eu credeam că asta se face pentru sănătate, dar dacă citești prospectul o cam iei la goană.

Campania de vaccinare seamănă mai mult a otrăvire

Seamănă mai mult a otrăvire. Fără garanţie, fără explicaţii, fără responsabilizarea cuiva. Chiar lumea nu îşi pune întrebări? Nu injectării experimentale, iar copii niciodată”, spune artista Sanda Ladoşi pe pagina sa se socializare.

Mesajul artistei a împărțit internauţii în două tabere. Unii laudă demersul artistei care nu s-a lăsat „cumpărată” pentru a promova campania de vaccinare, în timp ce alţii remintesc părerile avizate medical care susțin că vaccinul este singura soluţie pentru a combate pandemia cu coronavirus, scrie Antena3.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top