Sângele celor vaccinați împotriva COVID conține un artefact ciudat, susține Steve Kirsch, director executiv al Fundației pentru Cercetarea Siguranței Vaccinurilor

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Steve Kirsch, fondatorul Vaccine Safety Research Foundation (Fundația pentru Cercetarea Siguranței Vaccinurilor) și al COVID-19 Early Freatment Fund (Fondul pentru Tratamentul Timpuriu al COVID-19), dar și inventatorul mouse-ului optic și al unuia dintre primele motoare de căutare pe internet, Infoseek, a publicat pe pagina sa de Substack o mărturie personală interesantă, intitulată „Sângele celor vaccinați împotriva COVID conține un artefact ciudat… inclusiv sângele meu!”.

„Am întâlnit un medic care susține că sângele tuturor persoanelor vaccinate împotriva COVID conține un artefact pe care nu l-a mai văzut niciodată. Întrebarea este: ce este acel artefact?”, scrie Kirsch în introducere. Redăm în continuare traducerea articolului său.

M-am întâlnit recent cu un specialist în medicină funcțională. Printre altele, se știe că doctorii care se ocupă cu medicina funcțională folosesc microscoape cu câmp întunecat și fac analize de celule sanguine vii, o practică respinsă de comunitatea medicală tradițională ca fiind șarlatanie.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top