Șantajul Europei și slugărnicia românească: Politicienii și abonații la ONG-uri soroșiste îți vor împinge pastila albastră

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Nu știu pe alte paliere cum și-a negociat România intrarea în UE, dar știu că două lucruri le-a negociat bine: MCV-ul și păstrarea identității naționale prin Constituția României. Că, ulterior, în urma intereselor reprezentanților noștri, probabil bucuroși de posturile bine plătite, de pensiile mari din instituțiile UE sau de afacerile (unele ascunse în ONG-uri) pe care au reușit să le dezvolte plătind tribut însăși țara lor, nu am știut să profităm de modul cum s-au negociat aceste capitole, este un alt subiect.

Citeam astăzi interviul dat de „șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, româncă get-beget, care ne „amenința” cu MCV-ul și cu necesitatea de respectare a supremației dreptului UE, astfel cum s-a pronunțat și Curtea de Justiție a UE într-o hotărâre pronunțată la data de 21.12.2021, în caz contrar neavând șanse să intrăm în spațiul Schengen.

Citește mai mult pe site-ul 10tv.ro.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top