Şapte persoane din Marea Britanie au murit după ce s-au vaccinat cu AstraZeneca. Olanda a oprit temporar vaccinarea cu acest ser experimental

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Şapte persoane din Marea Britanie, vaccinate cu serul AstraZeneca, au murit în urma formării de cheaguri de sânge, dintr-un total de 30 de astfel de cazuri de coagulare a sângelui identificate după vaccinare, a informat, sâmbătă, Agenţia britanică de reglementare a medicamentelor potrivit AFP, citată de Agerpres.

Din cele 30 de cazuri anunţate până pe 24 martie, „din nefericire, şapte au murit”, a precizat MHRA într-un comunicat transmis AFP.

Totodată, Olanda a oprit temporar administrarea vaccinului anti-COVID-19 dezvoltat de AstraZeneca până pe 7 aprilie, informează DPA, citată de Agerpres.

Ministerul Sănătăţii a declarat, vineri, că va opri temporar administrarea acestui ser la persoanele sub vârsta de 60 de ani, însă după discuţii purtate sâmbătă, autorităţile din domeniul sănătăţii au decis să suspende toate imunizările cu AstraZeneca pentru a evita risipa.

Cinci cazuri de formare de cheaguri de sânge au fost semnalate în urma imunizării cu vaccinul AstraZeneca la femei cu vârsta cuprinsă între 25 şi 65 de ani. Una dintre acestea a decedat, informează R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top