Sarah Atcho, atletă din Elveția, a rămas pe tușă după o pericardită declanșată la 5 zile după a treia doză de la Pfizer

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Atleta Sarah Atcho din Elveția a făcut pericardită la 5 zile după doza „booster” (a treia doză) a serului experimental Pfizer, lucru care o împiedică să mai facă efort și, deci, îi compromite antrenamentele pentru competițiile următoare. O ironie amară este că a făcut injecția tocmai pentru a-și simplifica participările în noul sezon sportiv și a ales serul de la Pfizer tocmai pentru a evita reacții adverse de natură cardiacă. Avea să vadă pe propria-i piele că și serul Pfizer e răspunzător pentru producerea de miocardite și pericardite, pe lângă alte reacții adverse. Povestea atletei elvețiene este relatată de jurnalistul sportiv Paul Gabriel Andrei:

„Hopa! Luați-o p-asta: Mi-a trimis cineva un articol dintr-un ziar francez de care, recunosc, nu am auzit. Făcea referire la o postare din partea acestei atlete de care, iarăși, nu auzisem. Dar nici nu sunt mare fan al atletismului, așa că m-am pus pe verificat informațiile.

Sarah Atcho este o alergătoare din Elveția care a participat la Campionatele Mondiale din 2015 si 2017 și la Olimpiada din 2016 de la Beijing. Am intrat pe contul ei de Instagram unde e foarte activă, cu peste 21 de mii de urmăritori.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top