Savantului Sucharit Bhakdi după autopsiile unor vaccinați împotriva Covid-19: Organele acestora arată un atac al sistemului imunitar (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Într-o filmare recentă, dr. Sucharit Bhakdi arată cum și de ce „vaccinurile” COVID pe bază de terapie genică declanșează distrugerea mecanismelor de apărare împotriva agenților infecțioși care se află în stare latentă în corpul nostru. Printre aceștia se numără o mulțime de virusuri, cum ar fi Herpes zoster (zona zoster), virusul Epstein-Barr (mononucleoza infecțioasă), citomegalovirusuri, bacterii – în special tuberculoza – și paraziți.

Limfocitele noastre, care joacă rol de santinele, sunt deosebit de importante în protejarea noastră împotriva tumorilor, deoarece extermină rapid celulele canceroase care apar continuu în corpul nostru. Distrugerea acestor limfocite-santinelă, mediată de „vaccinuri”, va avea consecințe dezastruoase la nivel mondial. Este posibil ca pacienți cu infecții de temut, cum ar fi tuberculoza, și cu tumori maligne să umple spitalele din întreaga lume, avertizează dr. Bhakdi.

Dr. Bhakdi explică pe înțelesul tuturor descoperirile făcute de doctorul german Arne Burkhardt – și prezentate în cadrul unui simpozion organizat pe 10 decembrie de organizația Doctors for Covid Ethics, împreună cu UK Column – în urma examinării la microscop a probelor de țesut din organele a 15 persoane decedate la scurt timp după vaccinare.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top