Saxo Bank 2022: Planul de a pune capăt combustibililor fosili devine apă de ploaie

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


La mulți ani, dragi cititori AFACERI.news! Am hotărât pentru prima zi a anului să vă prezentăm pe parcursul întregii zile predicțiile întotdeauna nonconformiste ale analiștilor de la SAXO BANK. Deși câteodată acestea nu s-au adeverit întocmai sau în termenele comunicate, au reliefat în mod clar tendințele unei piețe globale la nivelul economiei mondiale. Să parcurgem așadar pe parcursul zilei de 1 ianuarie cu răbdare și băgare de seamă cele 10 PREDICȚII uneori revoltătoare:

Factorii politici renunță la obiectivele climatice și sprijină investițiile în combustibili fosili pentru a lupta împotriva inflației și a riscului de tulburări sociale, regândind în același timp calea către un viitor cu emisii scăzute de carbon, scrie Ole Hansen, Șef Strategie Mărfuri la celebra Saxo Bank, în binecunoscutele Outrageous Predictions (Predicții Șocante) pentru 2022.

Dându-și seama de amenințarea inflaționistă din creșterea prețurilor mărfurilor și de riscul unui adevărat “accident de tren economic” din cauza cronologiei nereale pentru tranziția la energia verde, factorii de decizie politică renunță la obiectivele climatice. Ei relaxează birocrația investițională timp de cinci ani pentru producția de petrol și zece ani pentru producția de gaze naturale, pentru a încuraja producătorii să asigure aprovizionare adecvată la preț rezonabil, care să reducă decalajul dintre energia prezentă și viitorul energetic cu emisii scăzute de carbon.

Citește mai mult pe site-ul Afaceri.news.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top