Scandal imens în lumea modei. Manechinele de la Elite Paris se revoltă. Un nou Caz Epstein

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Revista Paris Match va apărea în ultimul număr cu o copertă șoc. Subiectul principal este despre revolta fostelor manechine de la compania Elite Paris împotriva abuzurilor sexuale la care au fost supuse de șeful suprem.

Jurnaliștii de la Paris Match anunță că au dezvăluiri noi care vor arăta adevărata amploare a scandalului din jurul unor persoane foarte cunoscute din lumea modei. Revolta manechinelor din lumea pariziană a modei împotriva abuzurilor sexuale ale unui director de la Elite, declarațiile acestor femei aflate într-un dosar al Procuraturii franceze conturează un alt Caz Epstein.

Subiectul a explodat ca o bombă la sfârșitul lui septembrie 2020. Atunci s-a aflat că Gerald Marie, fost șef al agenției de modele Elite, era vizat de o anchetă pentru viol, agresiune sexuală și viol asupra unui minor. Informația era dată de Agence France-Presse (AFP).

Citește mai mult pe site-ul Evenimentul Zilei.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top