Scene macabre în sediul RAPPS: un angajat a fost găsit mort în una din camerele instituției. Era vaccinat experimental anti-Covid-19?

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Un bărbat de 56 de ani, angajat al Regiei Autonome Administrația Patrimoniului de Stat (RAPPS) a fost găsit mort, miercuri, în instituție. Cazul a fost preluat de anchetatori, însă nu sunt suspiciuni privind o moarte violentă. Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a municipiului București – Secția 2 Poliție au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că într-o camera tehnică din incinta unei instituții din Sectorul 1 a fost găsit un bărbat, în vârstă de 56 ani, fără semne vitale.

Surse din anchetă au declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul a fost găsit la etajul opt al Casei Presei, fiind un angajat al RAPPS. La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției. În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul bărbatului.

Citiți mai mult pe site-ul Știri pe surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top