Scopul Planului Covid-19 este unul singur: totalitarismul mondial. Demascarea făcută de marii savanți ai lumii și vocea străzii

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Ticăloșii care ocupă fotoliile de la pupitrele și din platourile uzinelor de distrugere în masă numite televiziuni vor să dea impresia că ei sunt majoritari doar pentru că ei apar lățiți pe toate ecranele. Ne referim aici la medici ticăloși, la ofițeri ticăloși, la jurnaliști ticăloși. Ei bine, nu-i așa.

Numărul celor care nu înghit Minciuna Covid este cu mult mai mare față de numărul ticăloșilor care o propaga, zi de zi, ceas de ceas. Oamenii inteligenți și dedicați vieții nu pot face parte din această conjurație murdară. Iar specialiștii de acest tip sunt cu mult mai mulți față de trădătorii umanității. Doar că nu sunt lăsați să fie auziți. Îi găsiți însă și încă, pe internet. Vedeți, de exemplu, Declarația Great Barrington – semnată de aproape 900.000 de oameni, cei mai mulți specialiști. Sau: Declarația de la Roma, semnată de peste 10.000 de medici din întreaga lume. Mai sunt medici cinstiți pe lume și, cu siguranță, și în România.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Discussion

 1. Liv63

  Faptul ca la TV-urile platite apar unii „SPECIALISTI” care ne spun ei cat de bine este sa te vaxinezi devine o minciuna si pt. tinerii de liceu.
  De ce spun asta? Simplu.
  Eu, poate si altii ca mine am vazut declaratiile unor mari oameni de stiinta cu un premiu Nobel absolvit.
  Sunt in lume cel putin 6-7 oameni de stiinta cu un Nobel care au spus NU VA VACINATI in pandemie, de ce? Simplu, virusul va produce mutatii. Implicit o dependenta de vacxin.
  Diferenta intre cei in care eu am incredere si cei care apar pe la diverse tv-uri ete una majora. Cei care apar la tv cu tot felul de sugestii de vaxinare este una majora, ei nici macar nu au calcat pe scarile universitatilor pe unde preda sau fac cercetari acestia care spun un Nu raspicat vaxinarii. Acestia au pe mana fonduri de zeci de milioane de dolari pentru cercetare, pentru ca SUNT de incredere in ceia ce spun si ceia ce fac. Va asigur ca este extrem de greu sa ti se acorde o suma mare de bani pt. niste studii din care este posibil ori sa ai foloase sau sa Nu obtii NIMIC. Pentru asta trebuie sa fi o somitate in domeniu. Adesea care nu apare des la tv pentru ca acea somitate ori este la catedra unor mari universitati, ori intr-un mare laborator de cercetare unde in acel laborator nu calca decat somitati. Pai vine unu ca Ghita (ori altii) sa spuna la tv de vaxin, pe drept, pun si eu celebra intrebare „Cine va recomanda”?. Poate nu stiu eu, o fi predat imunologie, virusologie pe la o mare universitate din lumea asta, o fi facut parte dintr-un colectiv de cercetare intr-un laborator in care s-au bagat 2-3 milioane de euro in acea cercetare la care a participat si ei? La urma , urmei cine sunt acestia de tot apar la tv si ne obliga aproape sa ne vaxinam?? Ce rang ocupa ei pe acest podium al stiintei? Si ce competente au ei fata de cei de mai sus?
  Nu cumva ii platim (ei fiind angajatii nostrii) pe acestia sa ne aduca unora mai mult rau decat o viata post vaxin SANATOASA tuturor pe termen mediu si lung?
  Ne pote raspunde cineva?
  Vigi Access.org

Back to top