Scopul Planului Covid-19 este unul singur: totalitarismul mondial. Demascarea făcută de marii savanți ai lumii și vocea străzii

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Ticăloșii care ocupă fotoliile de la pupitrele și din platourile uzinelor de distrugere în masă numite televiziuni vor să dea impresia că ei sunt majoritari doar pentru că ei apar lățiți pe toate ecranele. Ne referim aici la medici ticăloși, la ofițeri ticăloși, la jurnaliști ticăloși. Ei bine, nu-i așa.

Numărul celor care nu înghit Minciuna Covid este cu mult mai mare față de numărul ticăloșilor care o propaga, zi de zi, ceas de ceas. Oamenii inteligenți și dedicați vieții nu pot face parte din această conjurație murdară. Iar specialiștii de acest tip sunt cu mult mai mulți față de trădătorii umanității. Doar că nu sunt lăsați să fie auziți. Îi găsiți însă și încă, pe internet. Vedeți, de exemplu, Declarația Great Barrington – semnată de aproape 900.000 de oameni, cei mai mulți specialiști. Sau: Declarația de la Roma, semnată de peste 10.000 de medici din întreaga lume. Mai sunt medici cinstiți pe lume și, cu siguranță, și în România.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top