Scrisoare Deschisă către Parlament: Dacă tehnologia nocivă 5G va fi implementată, radiațiile nocive ne vor afecta pe toți

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Opriți ACUM abuzurile și nelegalitatea 5G!

Domnilor și doamnelor parlamentari ai României este un moment important în care trebuie să luați decizii corecte, cu asumare și responsabilitate față de noi toți, inclusiv față de dumneavoastră, copiii și familiile dumneavoastră,pentru sănătatea noastră, a tuturor, pentru felul cum vor arăta rețelele de comunicații în viitor și cum ne vor afecta radiațiile emise de dispozitivele 5G.

În conformitate cu Decizia Curții Constituționale nr. 295/2022 cu privire la neconstituționalitatea unor articole din PLx nr. 428/2021pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul comunicațiilor electronice și pentru stabilirea unor măsuri de facilitare a dezvoltării rețelelor de comunicații electronice, comisiile de raport din Camera Deputaților urmează să corecteze acest proiect de lege.

Citiți mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top