Se mai spulberă un mit al eficienței vaccinurilor Covid-19: Un ieșean vaccinat este internat la Terapie Intensivă, după ce s-a infectat cu tulpina Delta

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Un bărbat de 70 de ani din Paşcani, care s-a vaccinat la începutul anului, este internat cu COVID-19 la Terapie Intensivă în Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi. În cazul acestuia a fost confirmată tulpina Delta.

Tot în Terapie Intensivă se află alţi patru pacienţi cu COVID-19. Trei dintre bolnavi sunt confirmaţi cu tulpina Delta, iar unul este suspect cu Delta.

„Bolnavul din Paşcani este vaccinat şi este puţin mai bine decât ceilalţi patru pacienţi de la Terapie Intensivă. A fost vaccinat la începutul anului şi prezintă mai multe comorbidităţi”, a declarat pentru News.ro managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Florin Roşu.

El a spus că în spital mai sunt internaţi 26 de pacienţi cu COVID-19, toţi cu forme medii ale bolii.

La majoritatea dintre ei a fost identificată tulpina Delta. Niciun pacient cu forme medii ale bolii nu a fost vaccinat, scrie Știri pe surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top