Declarație bizară a secretarului de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan: Cred că este momentul să ne schimbăm acest mod de a merge zilnic de mai multe ori la magazin

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Este momentul ca românii să renunțe la obiceiul de a merge în fiecare zi la magazin, pentru a cumpăra câte puțin, susține Secretarul de Stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan.

Declarația a fost făcută, sâmbătă, la postul Digi24, informează News.ro.

„Cred că este un moment, pentru noi toţi, să ne reconsiderăm modul de a face cumpărături, pentru că dacă ne gândim la alte ţări, magazinele se închid în mod obişnuit, fără pandemie, la ora şapte. (…) Cred că este un moment în care să ne şi schimbăm acest mod de a merge zilnic de mai multe ori la magazin să cumpărăm câte puţin, pentru că nu cred că este favorabil pentru niciunul dintre noi, din niciun punct de vedere. Ce ne sperie este aglomeraţia şi mobilitatea excesivă a oamenilor”, a declarat Andreea Moldovan, potrivit sursei citate.

Aceasta a adăugat că prin restricţionarea circulaţiei după anumite ore autorităţile încearcă să reducă mobilitatea excesivă sau formarea de aglomerări în spaţii mici unde transmiterea virusului se poate face uşor, notează R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top