Secretul din spatele prieteniei lui Bill Gates cu Jeffrey Epstein. Cum dorea să-l folosească pentru a-şi îndeplini cel mai mare vis

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Bill Gates l-a curtat pe Jeffrey Epstein crezând că pedofilul, bine conectat în acea lume, l-ar putea ajuta să obțină Premiul Nobel pentru Pace, a susținut un fost membru al personalului.

Bill Gates şi-a îngrozit angajații cu întâlnirile care au început în 2011 – când Epstein era deja un pedofil condamnat – și se spune că au nemulțumit-o atât de mult pe Melinda încât au făcut-o să se gândească de atunci la divorț. Când echipa de PR a fundației a fost alertată de prietenie, i s-a spus că „este o manevră pentru a-l ajuta să obțină Premiul Nobel pentru Pace”, a declarat un angajat sub anonimat de la fundație.

Bill Gates ar fi sperat că Jeffrey Epstein își poate folosi conexiunile pentru a-l ajuta să obțină un Premiu Nobel pentru Pace

Jeffrey Epstein și Bill Gates au făcut o vizită președintelui Comitetului Nobel, Thorbjoern Jagland, în martie 2013.

Perechea l-a vizitat la reședința de la Strasbourg pe Thorbjorn Jagland, la vremea aceea președinte al comitetului care acordă premiul pentru pace, a scris ziarul, afirmând că se spunea că Gates ar putea primi premiul. „Au venit la reședință cu delegațiile lor respective”, a scris Jagland într-un email, afirma ziarul.

Fostul angajat de la fundația lui Gates a spus pentru The Daily Beast că personalul se temea de mult că șeful poate aduce „riscuri potențiale pentru reputația fundației” din cauza legăturilor cu Epstein. „Chiar și atunci, oamenii știau că tipul nu este chiar curat”, a spus angajatul.

Dar Gates „credea că Jeffrey ar fi capabil să-l ajute, că ar cunoaște pe cine trebuia sau un anumit fel de a aranja lucrurile, ca el să câștige premiul Nobel pentru pace, ceea ce Bill dorea mai mult decât orice pe lume”, a mai spus angajatul, precum și că „nu era un secret” că miliardarul „avea aventuri romantice” pe când era însurat cu Melinda: „Nu cred că ea închidea ochii. Cred că era umilită și nu i-a plăcut”.

Gates, în cele din urmă, fost dezamăgit că nu a funcționat planul său

Gates a negat multă vreme că ar avea „un parteneriat de afaceri sau o prietenie personală cu Epstein.” „Bill Gates regretă că s-a întâlnit cu Epstein și recunoaște că a fost o eroare de judecată că a făcut-o”, a declarat marți purtătorul său de cuvânt pentru The Post. Și a insistat că „este o afirmație cu totul falsă că Bill Gates și-a făcut un obiectiv din premiul Nobel pentru pace sau că a făcut în vreun mod campanie”.

„Dacă Epstein avea un plan sau un motiv să se implice într-un proces legat de premii sau onoruri în numele lui Gates, nici Gates, nici cei cu care lucra nu au avut cunoștință de asemenea intenții și ar fi respins orice oferte de asistență”, a mai spus reprezentantul.

Şi totuşi, Bill Gates a negat permanent că nu avea vreun „parteneriat de afaceri sau o prietenie personală cu Epstein”. Iar un purtător de cuvânt a negat, de asemenea, acest zvon pentru The Daily Beast – în timp ce a recunoscut că „un Premiu Nobel ar fi cu siguranță o mare onoare”, scrie nypost.

Sursa: Evenimentul Zilei

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top