Șeful comisiei OMS de anchetă a Originii COVID recunoaște că regimul de la Beijing i-a ORDONAT ce să scrie

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Partidul Comunist Chinez a „acceptat” să fie menționată teoria scăpării virusului din laborator doar ca pe o ipoteză ce nu trebuie luată în considerare.

Șeful comisiei Organizației Mondiale a Sănătății pentru investigarea originilor pandemiei COVID a recunoscut faptul că regimul chinez a ordonat practic echipei sale ce să scrie în raport și le-a permis să menționeze teoria scăpării din laborator cu condiția de a recomanda ca aceasta să nu mai fie cercetată.

Dezvăluind ceea ce este în mod evident o mușamalizare, Washington Post scrie că președintele danez al comisiei, Peter Ben Embarek, a recunoscut aceste aspecte după ce a făcut o altă afirmație șocantă: el crede că pacientul zero este un angajat al Institutului de Virusologie din Wuhan, locul unde se desfășurau experimente pe coronaviruși.

Embarek a subliniat că o „eroare umană” este cea care ar fi putut sta la originea trecerii virusului la oameni, însă că „sistemul politic chinez nu permite autorităților să recunoască acest lucru”.
Șeful comisiei a adăugat și că „unii ar putea dori să ascundă ceva”.

Așa cum s-a dovedit ulterior, regimul comunist chinez în complicitate cu Peter Daszak, președintele companiei EcoHealth Alliance, au fost cei care au dirijat cursul simulacrului de investigație a OMS, negând cu înverșunare ipoteza scăpării virusului din laborator.

EcoHealth Alliance este compania prin care Institutul de Virusologie din Wuhan a fost finanțat cu bani americani.

Mai mult, China a refuzat să coopereze cu OMS pentru o nouă investigație, declarând că orice încercare de a lua în considerare teoria scăpării din laborator este „împotriva științei”, scrie Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top