Șeful comisiei OMS de anchetă a Originii COVID recunoaște că regimul de la Beijing i-a ORDONAT ce să scrie

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Partidul Comunist Chinez a „acceptat” să fie menționată teoria scăpării virusului din laborator doar ca pe o ipoteză ce nu trebuie luată în considerare.

Șeful comisiei Organizației Mondiale a Sănătății pentru investigarea originilor pandemiei COVID a recunoscut faptul că regimul chinez a ordonat practic echipei sale ce să scrie în raport și le-a permis să menționeze teoria scăpării din laborator cu condiția de a recomanda ca aceasta să nu mai fie cercetată.

Dezvăluind ceea ce este în mod evident o mușamalizare, Washington Post scrie că președintele danez al comisiei, Peter Ben Embarek, a recunoscut aceste aspecte după ce a făcut o altă afirmație șocantă: el crede că pacientul zero este un angajat al Institutului de Virusologie din Wuhan, locul unde se desfășurau experimente pe coronaviruși.

Embarek a subliniat că o „eroare umană” este cea care ar fi putut sta la originea trecerii virusului la oameni, însă că „sistemul politic chinez nu permite autorităților să recunoască acest lucru”.
Șeful comisiei a adăugat și că „unii ar putea dori să ascundă ceva”.

Așa cum s-a dovedit ulterior, regimul comunist chinez în complicitate cu Peter Daszak, președintele companiei EcoHealth Alliance, au fost cei care au dirijat cursul simulacrului de investigație a OMS, negând cu înverșunare ipoteza scăpării virusului din laborator.

EcoHealth Alliance este compania prin care Institutul de Virusologie din Wuhan a fost finanțat cu bani americani.

Mai mult, China a refuzat să coopereze cu OMS pentru o nouă investigație, declarând că orice încercare de a lua în considerare teoria scăpării din laborator este „împotriva științei”, scrie Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top