Șeful Terapia Cluj, mesaj-avertisment: Ridicați toate restricțiile, dați drumul la economie, altfel o să murim de foame, nu de Covid-19

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Nu trece zi fără să se discute despre situația generată de noul coronavirus (COVID-19) în România. Nu lipsesc nici referirile la restricțiile valabile la momentul de față, știut fiind faptul că autoritățile au prelungit, în ianuarie, starea de alertă la nivel național.

Directorul general Terapia Cluj – cel mai mare producător de medicamente din țară, și totodată directorul executiv al PRIMER (Patronatul Producătorilor Industriali de Medicamente din România) transmite, într-un amplu mesaj menit să ajungă în atenția decidenților, un semnal în privința restricțiilor.

„Ajunge! Ridicați toate restricțiile, dați drumul la economie, altfel o să murim de foame, nu de Covid”, sună apelul transmis de către Dragoș Damian.

Citește mai mult pe site-ul Național.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top