Semnul Fiarei: Certificatul Verde COVID pe microcipul implantat în mână

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Opozanții vaccinării obligatorii și ai certificatului verde sunt catalogați drept „adepți ai teoriei conspirației”. Tot mai des în ultima vreme, ironiile li se întorc în față celor care le-au aruncat.

Un biohacker suedez, militant pentru transumanism și augmentare umană promovează utilizarea microcipurilor implantate în mână ca suport pentru certificatul verde COVID.

„Purtați certificatul COVID pe un cip în mâna voastră sau oriunde în altă parte, sub piele. Este tot mai popular să îți introduci în corp un cip cu diferite tipuri de informații, iar acum îți poți introduce și certificatul COVID în cip”, scrie cotidianul suedez Aftonbladet citat de LifeSiteNews.

Hannes Sjöblad, co-fondator al BioNyfiken, o asociație suedeză de biohackeri, și „Ofițer Șef de Implantări” la Epicenter Stockholm, a demonstrat în fața reporterilor Aftonbladet cum, prin simpla alăturare a telefonului de brațul său, poate obține un certificat verde digital al UE pe telefon.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top