Senatoarea Diana Șoșoacă a depus denunț privind presupuse fapte de omor împotriva medicului Beatrice Mahler

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Doctorița Beatrice Mahler – directoarea Institutului „Marius Nasta” – precum și ceilalți medici și, in general, întregul personal al unității sanitare trebuie să răspundă penal pentru moartea pacienților internați in acest spital de când a început pandemia de coronavirus. Asta cere senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă, cea care la 13 ianuarie 2022 a depus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 denunț împotriva lui Mahler si a colegilor acesteia pentru presupusa comitere a numeroase fapte penale – inclusiv cea de omor. Si nu doar Beatrice Mahler este vizata in denunț, ci si Elena Dalia Manolache (medic pneumolog de la „Marius Nasta”) si fostul ministru UDMR al Sănătății Cseke Attila.

Denunțul depus de Șoșoacă la PJ S5 pornește de la moartea jurnalistului Dan Alexandru Tano, editorialist al revistei Romania Mare, născut la 28 ianuarie 1970 si decedat la 16 octombrie 2021. Ziaristul a fost căsătorit cu Lidia Vadim Tudor, fiica cea mare a fondatorului PRM Corneliu Vadim Tudor. Din păcate, căsătoria a durat numai patru luni, din cauza morții premature a lui Tano.

Citește mai mult pe site-ul Lumea Justiției.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top