Senatoarea Diana Șoșoacă dezlănțuită: De ce nu vă arată președintele vostru aceste date despre vaccinurile experimentale împotriva Covid-19?

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Senatoarea Diana Șoșoacă a postat pe pagina sa de socializare un mesaj de indignare la adresa lipsei totale de atitudine a președintelui României, Raed Arafat și a medicilor în ceea ce privește efectele adverse ale vaccinurilor experimentale Covid-19:

„De ce nu va arata Președintele vostru, Johannis sau RAED ARAFAT, sau medicii care va îndeamnă sa va vaccinați si JURA CA E SIGUR SI EFICIENT, aceste DATE OFICIALE DE PE site-ul Agenției medicamentului din Europa?

De ce va mint? De ce va pun sa va vaccinați gravidele, când nici ei nu au date concrete?

Scrie clar: studiu încă 2 ani. Cine va despăgubește? Cine plătește daca se întâmplă ceva cu voi? Pentru ca întreb aceste lucruri si vreau sa se respecte legea, voi ma acuzati de incalcarea legii?

VOI ÎNCĂLCAȚI LEGEA 46/2003 si CONVENTIA DE LA OVIEDO si CODUL DE LA NURRENBERG, CONSTITUTIA ROMANIEI, LG. 95/2006 SI SAVARSITI O SUMEDENIE DE INFRACTIUNI!

Iar voi, neștiutorilor, manipulați, inconștienți si acuzatori fără temei, aveți grijă la complicitatea la infracțiunile pe care ei le săvârșesc!”

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top