Senatoarea Diana Şoşoacă: România fierbe. Va fi o nouă revoluţie dacă iar ne bagă în stare de urgenţă

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Diana Şoşoacă, senatoarea exclusă din AUR, a declarat, sâmbătă, la România TV, că ar putea izbucni o nouă revoluţie dacă va fi decretată încă o dată starea de urgenţă. De asemenea, parlamentarul a susţinut că „România nu mai este suverană”.

Senatoarea Diana Şoşoacă a precizat că o nouă decretare a stării de urgenţă din cauza COVID ar scoate românii în stradă.

„România fierbe. Dacă iar ne bagă în stare de urgenţă şi ne închid în casă, vă garantez că România iese în stradă şi va fi o nouă revoluţie la care voi participa şi eu şi alţi oameni care s-au săturat de bătaia de joc, de plandemie şi de mascaradă.

Dacă nu le intră în cap bine că pandemia s-a terminat, a spus-o şi doamna doctor Adina Albers, domnul Dragoş Dinulescu de la Câmpina, a spus-o şi domnul doctor Răzvan Constantinescu. Dacă nu încetăm cu prostiile ăstea şi ne uităm numai cum să furăm bani din afaceri cu tot felul de farmacii ale nevestei fostului ministru Tătaru şi tot felul de societăţi care importă teste RT-PCR şi aparate medicale pentru care se dau parandărături. Serviciile trebuie să înceapă să-şi facă treaba, să oprească această maziliere a poporului român”, a declarat Diana Şoşoacă, la România Tv.

Senatoarea exclusă recent din AUR crede că „e vorba de asasinat economic” şi că România „nu mai este suverană”.

„Minele se închid. Portul Constanţa se vinde. CEC-ul se vinde. Spitalele se privatizează. România nu mai este suverană. Atenţie! O să vedeţi cine o să profite de pe urma vinderii întregii Românii, în condiţiile în care România poate fi salvată

Uitaţi-vă că domnul Franz Timmermans, care este din grupul din care face parte PSD la nivel european, cum am fost la mineri eu şi europarlamentarul Cristian Terheş, imediat a ieşit şi a spus: închideţi minele din România!

A doua zi, marţi, a ieşit PSD că sunt de acord cu green dealul şi cu domnul Timmermans şi să se închidă minele din România. Nu PSD este cel care ar trebui să apare oamenii ăştia? Că e partid social democrat”; a spus Diana Şoşoacă.

Senatoarea de Iaşi susţine că alte state UE au regenociat termenele de închidere a minelor.

„Atâta timp cât Polonia, Germania au renegociat termene de închidere a minelor. Polonia nu le va închide niciodată. Le va închide în 2038 şi se fac investiţii majore.

Noi de ce nu avem negociatori?”, a mai spus Şoşoacă.

Diana Şoşoacă, despre vânzarea Portului Constanţa. „Olandezii sunt în spatele acestei vânzări”

Olandezii sunt în spatele acestei vânzări a Portului Constanţa şi că domnul Cîţu ne bagă în Schengen vânzând portul Constanţa.

Senatoarea Diana Şoşoacă, despre scandalul mărţişoarelor. „De Sf Valentine a apărut cineva care să spună să nu daţi flori?”

„Mi s-a părut inacceptabil să îşi aroge domnul Arafat calitatea de a permite oferirea de mărţişoare, asta poate în statul din care vine dânsul, nu în România. Ăsta e un obicei. E drept cutumiar.

Orice adevăr spui. E vorba de domnul Rafila ne interzicea să oferim mărţişoare. Apoi, apare domnul Arafat care spune că aveţi voie

De Sf Valentine a apărut cineva care să spună să nu daţi flori?”, a mai precizat Şoşoacă, scrie România TV.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top