Senatoarea Gabriela Firea (PSD): În România, vaccinarea NU este obligatorie! Nimeni nu poate fi constrâns să se vaccineze!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Profesorii, medicii, asistenții sociali, pompierii și polițiștii care nu s-au vaccinat trebuie să aibă acces gratuit la teste, afirmă Gabriela Firea: „Nu e normal că statul român să-și forțeze cetățenii din domenii esențiale să se vaccineze, impunându-le costurile prohibitive ale testării”.

”Total greșită intenția guvernului de a obliga personalul din domenii vitale să se testeze pe banii proprii. Adică medici, asistenți, profesori, pompieri etc. Testarea are rol cheie în combaterea pandemiei, cel puțin la fel de important precum vaccinarea. Așa după cum vaccinarea este/trebuie să fie accesibilă tuturor, inclusiv în mediul rural și testarea ar trebui să fie accesibilă tuturor.

Nimeni nu poate fi constrâns să se vaccineze! În România, vaccinarea NU este obligatorie!

NU e normal ca statul român să-și forțeze cetățenii din domenii esențiale să se vaccineze, impunându-le costurile prohibitive ale testării!

De altfel, chiar și Organizația Mondială a Sănătății se opune vaccinării obligatorii împotriva COVID!

Toți cei care nu s-au vaccinat, n-au trecut prin boală și lucrează în domenii esențiale-profesori, medici, asistenți sociali, pompieri, polițiști-trebuie să aibă acces gratuit/facil la teste pentru a-și exercita profesia în condiții cât mai sigure, inclusiv pentru cei cu care interacționează.

Statul român, societatea românească, au nevoie ca aceste categorii profesionale esențiale să lucreze nu să fie silite să plătească un cost prohibitiv al testelor impuse de certificatul verde, fără de care nu mai pot lucra”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Sursa: Antena3

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top