Senator Claudiu-Richard Târziu: Cei care discriminează populația pe motive medicale trebuie să plătească

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Primesc zilnic tot mai multe și mai îngrijorătoare vești despre discriminări pe bază de vaccin. Am depășit faza „ofertelor” pentru cei care se vaccinează și ne aflăm în cea a pedepselor pentru cei care nu se vaccinează. Studenți care nu sînt primiți la examene dacă nu s-au vaccinat. Angajați care nu sînt luați în team building dacă nu sînt vaccinați. Persoane care nu sînt angajate fără vaccin. Copii care nu sînt acceptați la locurile de joacă dacă părinții lor nu sînt vaccinați. Nu mai poți călători dacănu ești vaccinat. Etc.etc.

Chiar dacă vaccinul e încă nesigur și în ciuda scăderii constante și semnificative a incidentei îmbolnăvirilor pe cale naturala.

La toate acestea se adaugă campania de ură contra celor care refuză sau amina să se vaccineze. Campanie care are această concluzie: din cauza voastră nu ne putem întoarce la normalitate.

Și sînt mulți care cred că acesta e adevărul. Frica le-a paralizat mintea și nu mai pot discerne adevărul de minciună. Au uitat cum au căzut rind pe rind toate minciunile care ne-au îngreunat viața în ultimul an și jumătate. Au uitat toate măsurile nesăbuite prin care economia a fost pusă pe butuci, iar mulți români și-au pierdut viața. Au uitat avertismentul venit de la Cotroceni: lumea noastră nu va mai fi niciodată la fel, ne pregătim pentru o „nouă” normalitate.

Noi, AUR, n-am uitat și nu ne lasam păcăliți. De aceea, am făcut un proiect de lege prin care vor fi pedepsite discriminările pe baza vaccinului anti-Covid. Și vom merge cu ea pînă în pânzele albe.

Cei care discriminează pe motive medicale trebuie să plătească serios sau, de ce nu?, să facă închisoare.

Sursa: Facebook

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top