Senatorul Claudiu-Richard Târziu (AUR): Avalanșa sexo-marxistă cuprinde România

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


În ultimele luni au intrat în dezbaterea Parlamentului o mulțime de documente europene consultative pe tema minorităților sexuale. Și toate au fost aprobate cu entuziasm de majoritatea guvernamentală cot la cot cu PSD. Cam la fel s-a întâmplat ieri in Senat cu o Comunicare din partea Comisiei Europene (698 – link la comentarii), prin care ni se cerea acordul pentru „Strategia privind egalitatea persoanelor LGBTIQ 2020 – 2025”.

Au votat împotriva senatorii AUR plus un neafiliat și 12 senatori PSD (din 47). S-au abținut 5 senatori PSD și 6 UDMR. Restul au fost pentru. Puteți vedea pe site-ul Senatului cum a votat fiecare senator. Toate astea după ce saptamina trecuta, noi, AUR, am declanșat o dezbatere furtunoasa pe subiect, atrăgind atenția că, prin astfel de documente, se urmărește crearea unor privilegii pe baza preferințelor sexuale, în dauna majorității și a moralei publice. COM-urile de la Comisie nu sînt legi, dar vor fi urmate de legi, dacă primesc aprobarea Parlamentelor naționale.

Sursa: Facebook

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top