Șerban Nicolae, întrebarea momentului: De ce toți marii reformiști ai politicii au biografii cețoase?

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


”Cum se face că toți marii „reformiști”, „noii politicieni” și „luptători anticorupție” au biografii cețoase și trecut mocirlos? Toți „apărătorii statului de drept” își încep biografia după 30 de ani, au tot soiul de „adeverințe” și „ceferticate” de studii în loc de diplome și trăsnesc a impostură. Sunt capitaliști „de dreapta” pe seama bugetului de stat. Se laudă grețos între ei și ajung să creadă în propriile minciuni. Îi leagă „omerta” trecutului fiecăruia” remarcă pe Facebook fostul senator PSD Șerban Nicolae.

”Nu e grav că îi aflăm că sunt impostori, turnători, delatori și profitori de joasă speță. Ceea ce este greu suportabil este că pentru toți aceștia există stăpâni din umbră. Există aceia care le cunosc toate rușinile trecutului și țin bine de capătul lesei. Cineva a știut tot timpul că Băsescu, chiar și când era președintele României, e mizerabilul „Petrov”, cineva a știut că Voiculescu n-a avut vreme pentru școală, cineva a știut că procurorii „de elită” ai DNA au studii dubioase și au sărit toate treptele experienței profesionale etc. Lista e lungă pentru că îi cuprinde pe aproape toți fericiții posesori ai unor biografii grosolan romanțate. Belciugul în nas cu care sunt ținuți de stăpâni îi face agresivi și zgomotoși. Când trag prea tare de laț, ori când stăpânii se mai ceartă între ei, află și publicul părticele din mizeria trecutului acestor „luptători”.
Când mai vedeți „providențiali” cărora nimeni nu le știe trecutul, „zeițe” și „slujiri”, vedete „apolitice” care reformează periodic clasa politică din România și diverși decorați cu chintale de tinichele, fiți siguri că la capătul lanțului e o mână perversă și o minte periculoasă. Așa veți avea explicația carierelor lor miraculoase, a „entuziasmului” mediatic ce-i înconjoară, a ușurinței cu care-și schimbă radical opiniile de pe o zi pe alta și a anti-românismului feroce pe care-l manifestă în tot ceea ce fac. Doar dacă vreți să vedeți și să înțelegeți, firește…” conchide Nicolae, scrie inPolitics.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top