Servicii secrete pentru industria farmaceutică

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


E atât de luminos: vaccinarea obligatorie nu pare să vină. Mizeria farmaceutică necontrolată nu mai trebuie să fie injectată în venele tuturor. Dar poate că persoanele de peste 50 de ani ar fi, totuși, eligibile. Asta își doresc ”medicii de top în terapie intensivă”. Vaccinarea forțată nu este exclusă. Amânat nu înseamnă abandonat. Experiența ne arată că întotdeauna există un nou virus media care pândește undeva. Mai presus de toate, proprietarii industriei farmaceutice sunt la pândă: ei doresc ca vaccinarea permanentă să fie consfințită prin lege. La fiecare șase luni? La fiecare trei luni? Principalul lucru este că bilanțurile lor contabile plesnesc de sănătate.

Dușmani ai societății

Dacă vaccinarea obligatorie nu ar mai fi în discuție, atunci acest site ar trebui să nu mai existe: ”Wir gegen Impfgegner*innen” (Noi împotriva celor care se opun vaccinării). Pentru că site-ul îndeamnă în mod deschis la o vânătoare împotriva celor care refuză vaccinarea: ”O minoritate controlează situația legată de infectări prin comportamentul lor antisocial conștient sau inconștient”. Întrucât acești ”dușmani ai societății cresc (…) riscul de apariție a unor noi variante de virusuri și, prin urmare, apar riscuri incalculabile pentru noi toți”.

Citește mai mult pe site-ul Opoziția.net.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top