Sexul anal și oral recomandat minorilor într-o aplicație SECS de „educație sexuală” promovată de AGERPRES și Radio România Cultural

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


După cum a relatat ActiveNews în premieră ieri, autointitulata Societate de Educație Contraceptivă și Sexuală (S.E.C.S.) a pus la îndemâna elevilor o aplicație de smartphone care promovează comportamentele sexuale deviante, contracepția, homosexualitatea, ideologia gender ș.a., aplicație care a fost promovată de Agerpres, Radio România Cultural și un site „educațional” finanțat de BRD. Astăzi, Alianța Părinților a solicitat blocarea accesului liber, fără acord parental, la respectiva aplicație și respectarea drepturilor garantate prin lege privind protejarea copiilor. Potrivit Constituției României, părinții sunt cei care asigură educarea copiilor în conformitate cu propriile convingeri și valori, or asemenea aplicații sunt tentative de a prelua controlul asupra minții copiilor, ocolind valorile morale ale părinților. Redăm Comunicatul Alianței:
„Alianța Părinților din România se opune promovării, prin telefoanele mobile, a aplicației dezvoltate de S.E.C.S., prin care elevii români sunt expuși unor imagini și texte care pot afecta dezvoltarea fizică, mintală sau morală a minorilor. 

Citește mai mult pe site-ul Activenews

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top