Sfânta Greta trotineta vine cu penenereta! Talibanii ecologiști sună adunarea. „Iată noua manieră de control social” (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Zilele acestea, la Glasgow liderii lumii pun în discuţie agenda globală a crizei climatice, eveniment care le ridică mingea la fileu militanților ecologiști. Însă sunt credibile mesajele celor din urmă? Podcadstul EVZ Play a lansat o provocare: cât e adevăr și câtă manipulare la acești militanți pentru o cauză nobilă în aparență.

Moderatorul Robert Turcescu alături de invitații săi, Mirel Curea, Mirel Palada şi Alexandru Mironov, au discutat despre orele fierbinți ale planetei așa cum se vede de la Glasgow. Pornind de la un savuros articol scris de sociologul Mirel Palada, care face un portret sarcastic „acestei cozi de topor a marilor puteri, Greta trotineta„, întrebarea care se pune este: ce vrea această propagandă a rușinii?

Citește mai mult pe site-ul Evenimentul Zilei.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top