Sinuciderea unui manager de clinică: Nu mai pot trăi cu minciunile adresate cetățenilor și pacienților că vaccinurile sunt inofensive, este un genocid!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Dr. Thomas Jendges, șeful clinicii din Chemnitz, din Germania, s-a sinucis marți dimineață lăsând un mesaj de adio șocant. Potrivit poliției locale, el a lăsat o scrisoare de adio pentru angajatorul său, în care certifică faptul că îl condamnă practic la moarte:

„Minciuna continuă față de pacienți și persoanele vaccinate, precum și înșelăciunea cu privire la pericolele vaccinării. Vaccinarea cu vaccinuri experimentale mortale Covid-19. În realitate este o armă biologică, utilizarea sa fiind camuflată ca vaccin Covid-19. Ceea ce se face populației este un genocid și o crimă împotriva umanității.”, a lăsat scris dr. Thomas Jendges. El a mai consemnat ca primarul îl amenințase că îl va concedia dacă refuză să vaccineze pacienții din clinica sa. Managerul mai spune că nu mai putea suporta o asemenea crimă din partea guvernului federal și regional și a complicilor lor și că și-a văzut sinuciderea ca pe o eliberare și o modalitate de a trimite un semnal puternic de pericol. El a cerut ca scrisoarea să fie publicată, lucru de care primarul a luat cunoștință, dar pe care l-a împiedicat inițial cu bunaștiință, pana când politia a aflat de scrisoare, consemnează cotidianul german Bild, preluat de L’EDI.

Sursa: ZiuaNews

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top