Situație tot mai ciudată, după vaccinare: Mulți fotbaliști au început să cadă chiar în timpul antrenamentelor sau al meciurilor

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Tot mai mulți fotbaliști au început să cadă în timpul meciurilor sau al antrenamentelor, în ultimul timp, după vaccinare. Ultimul caz vine din Anglia. Fotbalistul echipei Wigan, Charlie Wyke, a fost spitalizat după ce s-a prăbuşit pe teren în timpul unui antrenament, a anunţat, joi, clubul englez.

Jucătorul în vârstă de 28 de ani a primit iniţial îngrijiri de la staful medical al clubului Wigan, după care a fost transportat la spital.

El este acum în stare stabilă şi comunică fără probleme cu familia sa, cu angajaţii spitalului şi cu medicii clubului.

“Prioritatea absolută a tuturor celor care au legătură cu Wigan este sănătatea lui Charlie şi susţinerea sa şi a familiei sale. Apreciem eforturile angajaţilor din sistemul sanitar, care au avut o reacţie excelentă şi au grijă de Charlie în colaborare cu echipa noastră medicală. Cerem politicos să i se respecte intimitatea lui Charlie. La momentul potrivit vom oferi alte detalii pentru suporterii noştri”, a declarat Mal Brannigan, conducător al clubului Wigan.

Citește mai mult pe site-ul Știri pe surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top