Smiley și Gina Pistol își fac vacanță de vis în România

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


În timp ce lumea pleacă în Maldive, Dubai sau Egipt – acestea fiind cele mai „fierbinți” destinații ale vedetelor din România, unii dintre cei mai simpatici părinți au ales să petreacă clipe de neuitat pe plaiurile mioritice.

Și-au dat seama că se poate și altfel, Smiley și Gina Pistol își fac vacanță de vis în România. Ei au împărtășit fanilor crâmpeie din periplul lor. Evident, au luat-o cu ei și pe micuța Josephine. pe care, așa cum Rețete și vedete a mai scris, au dus-o și la mare, și în vizită la străbunica.

Smiley și Gina Pistol, care au devenit părinții unei fetițe în această primăvară, au hotărât să nu își expună, pentru moment, bebelușul în mediul online. Cu toate acestea, cei doi le-au oferit totuși fanilor imagini din vacanța pe care o petrec, zilele acestea. Cele două vedete și-au dus fetița la munte, la aer curat. Ei au ales o locație cu pădure pentru scurta lor vacanță.

Smiley a ales pentru fetele lui o cabană situată în pădure, pe Valea Avrigului, în județul Sibiu. Gazdele oferă condiții de cazare de lux, precum și câteva experiențe culinare de excepție, pregătite la o sobă cu lemne în aer liber. Gina a postat mai multe imagini pe contul său de Instagram din vacanța superbă în care a ajuns.

De când au devenit părinți, viața lui Smiley și a Ginei Pistol s-a schimbat radical. „Pentru noi, copilul e o minune”, spune Smiley. Artistul a mărturisit că fetița nu a fost planificată: tot ce știau cei doi era că Gina nu prea avea șanse să mai rămână însărcinată. Prezentatoarea Chefi la cuțite a împlinit 40 de ani, scrie Evenimentul Zilei.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top