ȘOC ÎN USR-PLUS: Co-președintele alianței, Dacian Cioloș, nu susține vaccinarea obligatorie

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Am confirmarea din interiorul USR-PLUS: domnul Ciolos nu s-a vaccinat si nici nu intentioneaza sa se vaccineze. Este un antivaxer convins. Bebeluselor, dans! Dacian Cioloș a anunțat pe 24 martie ca a fost depistat pozitiv Covid. Îi doresc sanatate, dar am o curiozitate: domnul Ciolos s-a vaccinat? A facut Covid vaccinat fiind? Sau domnul Cioloș a refuzat sa se vaccineze? Ca din articolul asta publicat prin februarie rezulta ca domnul Cioloș era, așa, cam anti-vaccin…, a scris Robert Turcescu pe facebook.

CE SPUNEA DACIAN CIOLOȘ ÎN FEBRUARIE (LINK LA ARTICOLUL COMPLET):

„Din punctul meu de vedere niciun vaccin nu trebuie să fie obligatoriu, la fel cum niciun tratament medical. Atunci când introduci o substanță străină în corpul tău, nu poate să te oblige statul să o faci. E dreptul tău asupra corpului tău”, a declarat Cioloș.

Liderul USR PLUS este de părere că legea vaccinării ar trebui să îmbunătățească cadrul de finanțare al vaccinurilor.

„Trebuie însă o lege a vaccinării care să stabilească că pentru anumite maladii care creează efecte negative masive și pentru sănătatea populației să existe finanțări pentru vaccin”, a mai spus Cioloș.

Întrebat dacă s-a vaccinat anti-COVID, Dacian Cioloș a spus că nu i-a venit încă „rândul”, potrivit Flux24.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top