Șocant! Cercetătorii au știut că vaccinurile actuale anti-Covid-19 nu vor avea efect

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Studiul publicat în prestigioasa revistă Lancet în 2019, care dovedea că anticorpii SARS-Cov-1 dispăreau foarte repede, a arătat clar că vaccinurile care sunt acum pe piață nu vor avea efecte în actuala pandemie Covid. Prof.dr.Virgil Păunescu consideră că șefii de state au fost induși în eroare de specialiști, cei mai mulți dintre aceștia fiind captivi în Big Pharma.

Vaccinologii lumii, captivi în Big Pharma

Aproape toți producătorii și dezvoltatorii de vaccinuri merg acum într-o direcție greșită, care nu va reuși să pună capăt pandemiei, ci dimpotrivă. Povestea SARS-Cov-1, apărută în 2002, a arătat cât se poate de clar că anticorpii nu sunt soluția eficientă pentru acest tip de virus, ne spune prof.dr.Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale.

”SARS-Cov 1 a apărut în 2002 în Hong Kong, era tot un coronavirus și nu s-a știut nici atunci originea, bănuindu-se că este tot de la lilieci. A fost atunci o epidemie cu potențial pandemic, care a durat vreo șase luni, după care a dispărut. Nu știu de ce, probabil că au reușit să o izoleze foarte bine chinezii la vremea respectivă și nu a apucat să se împrăștie foarte tare. Dar mortalitatea era îngrijorătoare, între 15 și 20%, iar aceștia mureau indiferent ce le făceai. Iar atunci nu exista vaccin, pentru că tehnologiile pe care le folosim acum au apărut în ultimii 8 ani. Noi când vorbim despre imunitatea de 17 ani facem referință la un articol publicat de cercetători în 2019, în Lancet, la 17 ani după SARS-Cov-1, care făcea o analiză a subiecților care au trecut prin SARS-Cov-1 în 2002.  Concluzia a fost că SARS-ul și MERS-ul (care se ia de la cămilă) au o caracteristică aparte, aceea că anticorpii naturali dispăreau după maxim 2 ani. Însă imunitatea celulară era prezentă și în 2019, la 17 ani după contactul cu virusul. Și atunci ei au concluzionat că, dacă vrei să faci imunizare, trebuie să faci cu T-uri, pentru că B-urile și imunoglobulinele nu țin suficient ca să te scape un pic măcar de grija celor vaccinați. Pentru că noi, peste un an, vom începe să avem infectați dintre cei care au fost vaccinați acum și o să ne tot învârtim în cerc, în timp ce virusul va suferi mutații din ce în ce mai agresive”, ne spune prof.dr.Virgil Păunescu.

Câștiguri rapide

Vicepreședintele Academiei de Științe medicale, prof.dr.Virgil Păunescu, consideră că producătorii s-au repezit să facă vaccinuri anti-covid pe bază de anticorpi pentru că aduceau câștiguri mai rapide. ”Nu cred că pandemia convine cuiva. Dar nu au existat lideri la nivel mondial suficient de puternici și suficient de bine informați. Eu cred că mulți dintre ei au fost induși în eroare de specialiști, știindu-se faptul că foarte mulți dintre marii specialiști ai lumii sunt captivii Big Pharma și, ca urmare, nu poți să contezi prea tare pe recomandările lor, pentru că ele nu sunt obiective. Acest lucru s-a dovedit și în ultima pandemie de gripă aviară, aia care era slabă de tot. Atunci a fost o anchetă, cel puțin în Franța, unde s-au cumpărat niște medicamente pe bază de extracte de plante, de vreo 5 miliarde de euro, recomandate de marii experți și care nu au avut niciun efect. Și s-a ajuns la legătura dintre cei care au făcut recomandarea și producător. Uitați-vă și acum cu Redemsivirul. Câtă reclamă și câți bani într-un medicament care s-a dovedit total ineficient. Mă uit cu surprindere că vin din urmă foarte multe vaccinuri, dar toate sunt pe B-uri, adică pe anticorpi, chiar și vaccinuri sub formă de tablete. Nu e foarte logic să te aventurezi cu un astfel de vaccin știind că, de fapt, nu poți să rezolvi problema”, ne-a declarat prof.dr.Virgil Păunescu.

Vaccinuri specifice raselor

Vaccinurile care stimulează imunitatea celulară, la care lucrează cercetătorii români de la Institutul Oncogen și cercetătorii germani de la Universitatea Tubingen, sunt specifice raselor. Prof.dr.Virgil Păunescu ne spune că ar trebui făcute opt astfel de tipuri de vaccin, care să acopere toate rasele din lume. Vaccinurile pe care noi le-am propus sunt specifice de rasă, adică pregătim un vaccin, pentru că atâția bani am avut, doar pentru populația României și, implicit, pentru populația caucaziană. Dar dacă vrei să vaccinezi populația Africii, trebuie un alt vaccin făcut, adică un cost mai mare. Vaccinurile pe bază de imunoglobulină se dau la toți, sunt universale. Vaccinul pe bază de limfocite T, cel puțin cum l-am gândit noi, ar fi însemnat o combinație de 8 vaccinuri, ca să poți acoperi toată planeta. Ideea de a face un vaccin pe care să-l administrezi la toată lumea a fost însă foarte tentantă, deși evident că ei știau că nu rezolvă problema. Pentru că eu nu cred că a existat cineva din vaccinologie care să nu fi citit articolul din 2019, care a apărut în Lancet. Mai bine, apropo de solidaritate, OMS-ul sau o altă organizație îi aduna pe toți producătorii de vaccinuri și le spunea să nu se apuce de B-uri și să ia fiecare câte unul din aceste opt vaccinuri cu limfocite T, pentru fiecare rasă, că aveau piață enormă”, ne-a mai precizat prof.dr.Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale, conform Național.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top