Societatea „în civil”

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


După 30 de ani de la căderea dictaturilor comuniste, după ce s-a constituit și la noi „societatea civilă”, am sperat că puzderia de ONG-uri create va fi o redutabilă armată care să apere drepturile și libertățile democratice în fața tentației puterii politice de a acapara instituțiile statului. Am tot crezut că o societatea civilă puternică este o garanție a democrației.

De unde? Care a fost primul avion care a aterizat în România după căderea lui Ceaușescu? Cel care l-a adus pe Soros. Care a înființat prima „baricadă” în fața încercării restaurației comunismului: Grupul pentru Dialog Social (GDS). Cât de proști am fost… Câți am crezut în el…

A urmat apoi acordarea de burse pentru mii de tineri români care să meargă să se instruiască în universități occidentale, unde să învețe principiile și mecanismele democrației liberale, să construim o societate sănătoasă.

Urmarea? Ne-am pricopsit cu o constelație de asociații și fundații care de atunci inoculează constant otrava neomarxismului sorosist globalist în societatea românească. Au reușit să creeze o asemenea falie în societate – prin propagandă și spălarea creierului – că ne trebuie decenii să mai restabilim armonia socială. Dacă vom mai putea.

Toată rețeaua „societății civile” din România și din țările fost comuniste a devenit o cangrenă socială și națională. Un asemenea aparat propagandistic l-ar face invidios și pe Hitler. A fi român e o rușine, a fi european e o virtute. Fiindcă UE are „valori”. Valori europene. Pe care trebuie să le asumăm imperativ, pentru a nu pierde trenul civilizației. În ce ar consta ele?

Renegarea culturii și a istoriei naționale. ACULTURAȚIE. Preluarea de către societate a unor elemente de cultură materială și spirituală sau a întregii culturi a altor societăți aflate pe o treaptă SUPERIOARĂ de dezvoltare. Ca de exemplu: political correctness, genderism, transgenderism, transumanism, teoria critică a rasei, ateism, guvernanță globală.

Doar așa te poți ridica la treapta următoare de dezvoltare. Te califici pentru a deveni membru al viitoarei societăți pe cale a se edifica. Susținută pe baze psiho-socio-psihiatrice sănătoase. Adică, un fel de Bălăceanca și Socola. Intri în rândul gds-iștilor și al urmașilor lor, pe care-i vedeți zi de zi în presă și social-media. Mi-e și scârbă să le pronunț numele. Au o etichetă: #rezist.
CONCLUZIA: Societatea civilă a devenit o societate „în civil”. Patrioți adevărați.

Sursa: Angelo Davidescu

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top