Sorin Iftimi, respectat istoric din Iași, a decedat zilele trecute în urma vaccinului, fiind bolnav de Covid-19

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Istoricul Sorin Iftimi, muzeograf în cadrul Complexului Muzeal Naţional „Moldova” din Iași, a decedat sâmbătă seară la 56 de ani.

Moartea sa prematură a stârnit vii discuții în Iași. Mai precis, dacă acesta era vaccinat sau nu, bolnav de Covid fiind.

Florin Cîntic, directorul Arhivelor Naţionale Iaşi, un apropiat al istoricului Sorin Iftimi, a povestit mărturia soției celui plecat, Rodica Iftimi: „ Sorin Iftimi a făcut vaccinul Pfizer la centrul din Piaţa Unirii/Victoria, miercuri, 27 octombrie, pe o stare generală proastă, se simţea “răcit”. Acolo, la acel centru, nimeni nu l-a verificat sumar, fiindcă in starea lui Sorin era interzisă vaccinarea. Sâmbătă dimineaţă a mers la o clinică privată, unde a solicitat un test Antigen, iar peste 5 ore a primit răspunsul pozitiv. Seara, la 18,50 am chemat Salvarea, care l-a dus la Leţcani, intr-un salon obişnuit. A fost mutat la ATI marţi dimineaţă, 2 noiembrie. Apoi a fost mutat la ATI de la Spitalul de Boli Infecţioase. Până sâmbătă, 13 noiembrie, dimineaţă, la ora 9,30, Sorin NU a fost intubat. Aşadar, Sorin a fost internat fix două săptămâni”.

Citește mai mult pe site-ul R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top