Sorin Roșca Stănescu: Sunt tineri care ar fi putut să supraviețuiască, dacă Raed Arafat nu lua o decizie absolut aberantă

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Am promis și mă țin de cuvânt. Voi publica o scurtă confesiune a generalului Marius Opran, pe care acesta mi-a făcut-o, extrem de revoltat fiind, la scurt timp de la tragedia de la Colectiv și pe care, la cererea mea, mi-a pus-o la dispoziție ieri, în formă scrisă. Informațiile de mai jos îl incriminează pe Arafat. Ele demonstrează că acesta se face vinovat de unii dintre morții de la Colectiv. Sunt tineri care ar fi putut să supraviețuiască, dacă Raed Arafat nu lua o decizie absolut aberantă. Public această relatare, cerându-mi totodată scuze față de Marius Opran, pentru că la data respectivă pur și simplu nu mi-a venit să cred că Raed Arafat poate fi atât de inconștient. Totuși, a sosit timpul ca cineva să plătească.

Iată, citez în cele ce urmează integral textul pe care Marius Opran mi l-a remis ieri, legat de ceea ce își mai amintește din tragedia de atunci. Domnia sa poate pune la dispoziție, dacă va fi cazul, organelor de cercetare penală cuvenitele probe.

Citește mai mult pe site-ul Gândește.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top