Spionul din airbag. Milioane de mașini, spionate prin sistemele electronice

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Milioane de mașini sunt spionate prin intermediul sistemelor electronice montate de furnizorii de echipamente și constructorii de autoturisme.

Milioane de mașini sunt spionate prin sistemele electronice.

O firmă de supraveghere din Statele Unite se promovează lăudându-se că poate urmări orice mașină din lume, se arată într-un material publicat de Daily Mail. Reprezentanții companiei spun că singurele țări în care nu pot urmări un autoturism sunt Cuba și  Coreea de Nord. Firma cu pricina a colaborat cu armata Statelor Unite în trecut. Ea a vândut informații, pe care le colectează datorită tehnologiilor, și altor companii.

Reprezentanții companiei spun că pot obține și furniza, în timp real, informații despre aproximativ 15 miliarde de mașini în fiecare lună.

Compania se numește The Ulysses Group și spune că poate monitoriza vehiculele în fiecare țară din lume. Mai puțin în Coreea de Nord și Cuba.

Materialul de promovare, în care compania își detaliază operațiunile, a ajuns la senatorul american Ron Wyden (Oregon). Acesta investighează companii care colectează datele consumatorilor și le vând unor terțe persoane, potrivit Evenimentul Zilei.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top