Strategii diferite în pandemie. Israel, care a închis țara și a vaccinat masiv și Suedia care mai întâi a mizat pe imunizare prin trecerea prin boala

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Jurnalistul Răzvan Dumitrescu: „Două țări care au aplicat strategii diferite în PANDEMIE. ISRAEL, care a închis țara și a vaccinat masiv, crezând ca asta e soluția salvatoare și SUEDIA care mai întâi a mizat pe imunizare prin trecerea prin boala și abia apoi s-a apucat de vaccinare iar asta mai ales în urma faptului ca era criticată zilnic pentru acea primă alegere. Vă invit să priviți graficele comparative cu situația la zi. În prima imagine, evoluția cazurilor active din Israel, date la zi. În a doua poza, evoluția cazurilor active în Suedia. În a treia imagine , evoluția deceselor în Israel iar în a patra fotografie, evoluția deceselor în Suedia. Repet, date la zi. Trageți singuri concluziile…”

Sursa: Răzvan Dumitrescu

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top