5 ocazii în care Anthony Fauci a demonstrat că „înțelege știința“ ca instrument pentru a-i minți pe americani. ,,Cântatul în biserică nu este OK”, protestele BLM de pe străzi ,,nu pot să mă pronunț” (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Mass-media de stânga este agitată de criticile recent enunțate de jurnalista Meghan McCain la „The View”, (video mai sus) cu privire la lunga istorie a lui Anthony Fauci de a trunchia informații științifice pentru a controla oamenii, mai degrabă decât pentru a găsi și comunica certitudini, analizează TheFederalist.

De curând, Fauci a apărut la CNN și a refuzat să spună dacă bunicii care fuseseră vaccinați împotriva COVID-19 ar putea să-și revadă nepoții în persoană, în siguranță.

În schimb, șeful Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase a comunicat în mod ridicol îndoieli cu privire la vaccinuri – în timp ce America se confruntă cu un nivel ridicat de scepticism față de vaccin – mai degrabă decât să comunice clar mesajul esențial și de bază cu privire la sănătatea publică, conform căruia administrarea vaccinului oferă protecție pentru cei a căror viață este pusă în pericol de COVID.

Un alt mesaj cheie din domeniul sănătății publice subminat de duplicitatea sa este afirmația extrem de motivantă că vaccinul este biletul nostru de revenire la normal.

Acest lucru nu se datorează faptului că vaccinurile nu funcționează, ci deoarece cariera lui Fauci și-a atins apogeul și are motive puternice să-și mențină constant prezența la televizor, pe cel mai mare salariu din guvernul federal, indiferent cât de mult timp trebuie să lipsească copiii de la școală sau câte persoane izolate se sinucid cât timp este el acolo.

Citește mai mult pe site-ul ActiveNews

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top