STS se află în ilegalitate, aplicația Check DCC dă acces la datele voastre personale oricărui paznic de magazin

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Vreau să vă evidențiez un element interesant. De când cu obligativitatea certificatului verde, s-a scăpat din vedere un element interesant: viața privată a oamenilor este făcută praf cu bun știință și într-o crasă ilegalitate, motiv pentru care cred că se creează un cadru prin intermediul căruia puteți face rapid rost de bani.

Să vă explic situația. Presupunem că ești beneficiar de certificat verde. Vrei să intri într-un magazin și imediat apare un individ – de obicei de la firma de pază, alta decât cea căreia aparține magazinul – care solicită certificatul verde. Îl prezinți și-ți dă drumul în locație. Nu-l prezinți și nu te lasă să intri. Iată-ne în situația în care mai multe entități s-au aflat într-o stare de crasă ilegalitate.

În primul rând, dacă-ți este refuzată intrarea te afli într-o situație de discriminare și ar trebui să depui o sesizare la CNCD. Unde, desigur, îți va fi respinsă deoarece Csaba Azstalos a instituit regula că dacă ești discriminat pe motiv de COVID de fapt nu ești discriminat. Un idiot, n-ai ce-i cere! Cu răspunsul primit de-acolo trebuie să mergi mai departe și să te adresezi instanței. Dacă instanța e onestă, câștigi. Pe baza hotărârii definitive trebuie să te îndrepți împotriva CNCD pentru a cere despăgubiri materiale deoarece, prin decizia lor, ți-au răpit timp și bani și, în plus, au contribuit la discriminarea ta. Ar merge făcută și plângere penală pentru abuz în serviciu, dar asta amână procesul civil.

Citește mai mult pe site-ul IncorectPolitic.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top