Studenții Universității Columbia din New York lansează un „club comunist” și organizează cursuri de promovare a ideilor marxiste

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Un grup de studenți de la Universitatea Columbia din New York au lansat un „club comunist”, pe Instagram, informează The College Fix.

„Vrei să faci parte din discuțiile de stânga, să te angajezi în ajutorarea reciprocă și să înțelegi mai bine teoria de stânga? Alătură-te nouă astăzi și fii parte din mișcare!”, scriu aceștia pe pagina lor, invitând publicul la o conferință online.

În mod oarecum ironic, sigla acestora este formată din coroana specifică Universității, adăugându-se doar secera și ciocanul încrucișate pentru a reprezenta mișcarea comunistă. Aceștia au „omis” antiteza majoră dintre valorile comuniste și creștinism (crucile de pe logo) și monarhie (coroană).

Motto-ul lor, conform paginii, este celebrul citat al lui Karl Marx: „Proletari din toate țările, uniți-vă!”, scrie R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top