Studiu de Paleogenetică: Românii au o continuitate genetică de peste 6.000 de ani pe teritoriul de azi al României

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Este exact informația pe care nu o veți auzi de pe buzele oficialilor români, fie ei lideri politici sau lideri culturali, și nici de pe buzele „marilor” formatori de opinie din presă: și anume că Românii au o continuitate genetică de peste 6.000 de ani pe teritoriul de azi al României și că acest lucru este dovedit de studii de paleogenetică, sde studii științifice foarte serioase. Nu o veți auzi pentru că aceștia servesc interesele altora, nu ale românilor.

Ce înseamnă un studiu de paleogenetică? Înseamnă compararea situației genetice a unor rămășițe osoase din trecut (cu peste 6.000 de ani în urmă, în cazul de față), cu situația genetică actuală a românilor și a tuturor celorlalte popoare europene, stabilindu-se gradul de înrudire cu oamenii din trecut.

În acest moment, România are două studii serioase, dincolo de orice semn de întrebare din punct de vedere științific, care dovedesc o continuitate genetică multimilenară a românilor pe aceste meleaguri.

Unul dintre aceste studii a fost prezentat, în anul 2012, în filmul documentar DACII – ADEVĂRURI TULBURĂTOARE, film care a tulburat rău apele istoriei naționale în anul lansării sale, dar și mult după aceea.

Despre al doilea studiu, la fel de important, vreau să vă atrag atenția astăzi, chiar dacă l-am popularizat și în anul 2015.

Dacă primul studiu de paleogenetică ducea continuitatea genetică a românilor până în urmă cu 5.000 de ani, cel despre care vă invit astăzi să aflați (sau să vă reactualizați informația dacă știți deja) duce continuitatea genetică a românilor până în urmă cu peste 6.000 de ani, pe aceste pământuri!!!

Oare câte popoare se pot lăuda că au, PE TERITORIUL ÎN CARE LOCUIESC ASTĂZI, o continuitatea de peste șase milenii?

Vizionare cu folos!

Sursa: Daniel Roxin

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top