Studiu: Imunitatea naturală durează cel puțin un an și jumătate. Protecția oferită de vaccinuri scade extrem de rapid

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Protecția de care oamenii beneficiază după recuperarea de la COVID-19, cunoscută pe scară largă ca imunitate naturală, durează cel puțin 18 luni, potrivit unui studiu publicat recent.

Cercetătorii din Italia au analizat nivelul de anticorpi la 36 de pacienți care au fost documentați că au contractat COVID-19 în martie 2020. Aproximativ jumătate dintre pacienți au fost vaccinați anti COVID-19, dar restul au rămas nevaccinați. Probele de la 34 dintre aceștia au fost testate la intervale cronometrate, până în septembrie 2021, utilizând teste care au primit autorizație de la U.S. Food and Drug Administration.

„La 18 luni, 97% dintre participanți au fost testați pozitiv pentru anti-NCP, sugerând persistența imunității induse de infecție chiar și pentru persoanele vaccinate”, au scris cercetătorii în lucrarea preprint, care a fost publicată pe site-ul medrxiv.

Citește mai mult pe site-ul R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top