Studiu japonez: Ivermectina s-a dovedit a fi un medicament ieftin, eficient și sigur împotriva SARS-CoV-2

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Compania comercială și farmaceutică niponă Kowa Co Ltd a declarat luni că ivermectina a demonstrat un efect antiviral puternic împotriva Omicron și a altor variante ale SARS-CoV-2 în cadrul unei cercetări realizate în colaborare cu Universitatea Kitasato din Tokyo pentru testarea medicamentului ca potențial tratament pentru COVID-19, informează The Epoch Times. Reuters și Agerpres, care n-au avut niciodată cuvinte de laudă pentru medicamentul-minune, ieftin și eficient, au dat știrea cu o jumătate de gură.

Kowa Co. Ltd., un conglomerat cu interese în domeniul comerțului, al ospitalității, al electronicii, dar și al sănătății a emis pe 31 ianuarie un comunicat de presă (pdf) în care afirmă că medicamentul antiparazitar ivermectină s-a dovedit a fi eficient și sigur împotriva Omicron, în cadrul unui studiu clinic de fază III. Etape din STUDIUL pe fazele precedente, AICI.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top